Liesbeth: 0487 550 547 info@reconnectbrugge.be

"Zoals een lotusbloem die ontstaat uit de modder, moeten we onze donkere delen in onszelf eren want deze zorgen er voor dat het mooiste uit onszelf wordt geboren."

re-connect

Al enkele jaren voelde ik dat ik als zelfstandige aan de slag zou gaan. Ik werkte heel graag in het onderwijs, maar door persoonlijke redenen heb ik, na lang twijfelen gekozen om zelfstandig mijn passie verder te zetten. Ik wil er zijn voor de mensen die ik begeleid. Ik wil kunnen luisteren, kunnen motiveren, mensen terug in zichzelf laten geloven, hen kunnen laten stralen.

De laatste maanden heb ik tijd genomen om precies uit te zoeken wat en hoe ik dit wilde verwezenlijken. Sommige dingen waren meteen duidelijk, andere dingen hadden wat meer rijping nodig. Ik heb zoveel ideeën en plannen die wachten om vorm te krijgen

Ik wil iedere dag kunnen genieten van de dingen die ik graag doe en deel met andere mensen. Ik wil mijzelf omringen met de dingen die me voeden. Ik merk dat veel mensen de verbinding kwijt zijn met zichzelf en hun omgeving en wil graag mensen begeleiden terug naar deze verbinding te gaan.

Voor mij is het belangrijk om op een holistische manier te werken. We zijn een geheel, we kunnen ons lichaam niet scheiden van onze emoties en onze gedachten. We gaan daarentegen veel dieper wanneer we een manier vinden om al deze verschillende facetten opnieuw te verbinden.

Omdat ik vind dat het krachtiger is om samen te werken, ben ik Stijn tegengekomen. Wij hebben gelijklopende ideeën en versterken elkaar enorm. Stijn werkt ook rond voeding, waar ik minder kennis over heb en dit vind ik ook een heel belangrijk aspect om aan te pakken. (www.bewustwelzijn.be)

 

Volg re-connect op facebook:

Liesbeth Martens

Als hooggevoelig kind wist ik een enorme interne kracht bezat, maar had geen idee hoe ik dit kon tonen aan de wereld. Op mijn 14 jaar kreeg ik CVS. Mijn gezondheidstoestand heeft er voor gezorgd dat ik nog bewuster in het leven ging staan en luisterde naar wat ik wel en niet aankon. Hoewel ik het niet direct als kracht zag en bang was voor de toekomst, bleef ik wel geloven dat er een mooie toekomst voor me was weggelegd.

Na mijn studie ben ik als orthopedagoog in het onderwijs aan de slag gegaan. Ik merkte dat ik niet op een gestandaardiseerde manier naar de jongeren keek maar steeds op zoek ging naar hun krachten. Ik vind het vooral belangrijk om mensen ruimte te geven om terug in zichzelf te geloven.

De laatste jaren, na mijn eigen scheiding, merk ik dat ik terug ruimte kan maken om ook mezelf terug in mijn kracht te zetten. Met vallen en opstaan, mildheid en heel veel geduld kan ik zeggen dat ik mezelf vanonder het stof heb gehaald en steeds steviger in mijn eigen kracht sta.

Van jongsaf aan was ik geïnteresseerd in mensen die anders zijn en denken. Mijn aandacht gaat naar vreemde culturen, mensen die zich buiten de standaards bevinden, mensen die naar binnen durven kijken,…

Ik ben ongelooflijk gefacineerd door de variaties bij de mens. Ik kan vol verwondering zijn over de de mogelijkheden van ons lichaam of de werking van het brein. Er is nog zo veel dat we  niet weten, maar wat steeds duidelijker wordt is dat onze mogelijkheden oneindig zijn en dat we onszelf zo sterk beperken. In de allereerste plaats door onze manier van denken. Door in beperkingen te denken missen we zoveel kansen die voor het rapen liggen. We kunnen ons leven helemaal transformeren als we dit willen. Door te geloven en te vertrouwen gaan deuren open die je voordien niet als mogelijk zag. Vertrouwen en geloven in jezelf is een proces van vallen en opstaan, maar wel een die in ieder zijn mogelijkheden ligt. Ik ben ook nog volop aan het leren maar geniet zo hard van elke stap vooruit, dans achteruit en rustmoment en ik gun het iedereen om steeds meer terug zichzelf te zijn en helemaal te genieten van alles wat is.

Mijn aanpak kenmerkt zich door mijn rust, positiviteit, oplossingsgerichtheid en vertrouwen in mogelijkheden.

Volg Liesbeth op facebook

Orthopedagogiek

Masteropleiding te UGent 

 

Coachingtraject Lazuli

H-NLP lifecoach, Kindercoach,

Eriksoniaanse hypnose

Live The Connection

Kernmodule, Communicatie, Familie,

Vanishing twins

Wil jij samen met ons werken aan een oplossing voor jou?

Wij kijken er naar uit om jou opnieuw te zien stralen