Liesbeth: 0487 550 547 info@reconnectbrugge.be

We helpen jou de beste versie van jezelf te zijn

9

Wordt jouw leven bepaald door jouw angsten, frustraties,...?

Voel jij je geremd door een emotie die je voortdurend belemmert?

9

Zit je vast in bepaalde patronen en overtuigingen?

Wil je iets veranderen aan je manier van leven maar weet je niet goed waar te beginnen?

9

Voel je je niet goed in je vel?

Voel jij je anders dan anderen en maakt dit jou onzeker? Zoek je bevestiging bij anderen? Ervaar je niet voldoende zelfliefde?

Terug helemaal jezelf zijn

We kijken in een eerste gesprek wat jij nodig hebt en stellen samen doelen op. We trachten zo veel mogelijk op verschillende facetten in te zetten (denken, voelen, doen, zijn) zodat de nieuwe vaardigheden goed geïntegreerd kunnen worden.

Wij begeleiden jou stap voor stap naar jouw sterktes en stimuleren je terug in je eigen kracht te staan.

Indien gewenst kunnen we ook op verplaatsing werken zodat bepaalde vaardigheden extra ingeoefend kunnen worden.

“Eender wat je tegenkomt, weet dat je er niet alleen voor staat en dat je hier door geraakt”

Bewustwording is de eerste stap

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in hoe het menselijk brein en lichaam werken. Hoe onze gedachten en handelingen worden beïnvloed door onze omgeving. De laatste jaren heb ik zeer veel verschillende opleidingen en bronnen gevolgd om meer inzicht te krijgen in de werking van het bewuste en het onderbewuste en de invloed hiervan op ons hele zijn.

Ik sta steeds opnieuw vol bewondering te kijken hoe geniaal we als mens zijn ontwikkeld en waartoe we allemaal in staat zijn. De woorden die we als mens al lang weten, dat wij een ongelooflijk zelfgenezend vermogen hebben, beginnen we steeds vaker en steeds dieper te ervaren.

Ik vind dit zo fascinerend dat ik graag andere mensen op pad zet om terug volledig zichzelf te zijn.

Bewust worden van je eigen mogelijkheden

Opnieuw in je kracht

Iedereen heeft een ongelooflijke kracht in zich, een oneindige bron van wijsheid. We gaan samen kijken hoe jij deze kan gebruiken en inzetten in je dagelijkse leven

In verbinding met jezelf

Aan de hand van inzicht en ervaringen leer je terug in verbinding te komen met je gedachten, emoties, lichaam een persoonlijke waarden

In verbinding met je omgeving

Door jezelf beter te begrijpen, kan je vanuit  rust naar je omgeving kijken en kan er een diepere verbinding ontstaan

Begeleiding op maat

Via holistisch coachen zetten we zoveel mogelijk aspecten van jou in en kijken we welke tools jij reeds bezit en welke tools je kunnen versterken om volledig jezelf  te kunnen zijn. Begeleiding kan ook op verplaatsing gebeuren indien nodig. Ook de ondersteuning met frequentietherapie is mogelijk.

(km vergoeding zie algemene voorwaarden)

Wil jij terug in je eigen kracht staan?

Jij bent het waard!

Veelgestelde vragen

Heb ik nog controle tijdens hypnose

Ja hoor, hypnose is een manier om rechtstreeks naar je onderbewuste te gaan. Je blijft de volledige controle houden. De blokkades die je bewuste normaal gezien opwerpt vallen weg waardoor je in een diepere laag kan komen. Hierdoor kunnen we meer tot de kern komen en dingen werkelijk transformeren.

Wat is een orthopedagoog?

‘Een klinisch orthopedagoog verricht autonome handelingen met als doel de preventie, het onderzoeken, het opsporen, het diagnositiceren, het begeleiden en behandelen van  opvoedings-, ontwikkelings-, leer-, gedrags-, en emotionele problemen en de psychosociale gevolgen ervan bij kinderen, jongeren of volwassenen en hun context.’ (Vlaamse Vereniging voor Orthopedagogen)

Persoonlijk focus ik me voornamelijk op preventie (voor er een probleem is), begeleiding en behandeling van de kinderen, jongeren en/ of volwassenen en hun context met de uitdagingen en gevolgen die ze tegenkomen.

Waarom een traject?

Wanneer je met een traject werkt, ga je voor jezelf een engagement aan. Je neemt de verantwoordelijkheid om gedurende enkele weken jezelf dieper te ontdekken.

Het voordeel van een traject is ook dat dit ons flexibeler maakt. Het ene moment heb je maar een uur nodig, de andere keer is het aangewezen om op verplaatsing te gaan en hebben we meer tijd nodig.

Wat kan ik verwachten?

Begeleiding op maat. Tijdens het eerste gesprek wordt gekeken wat de noden en de doelen zijn. Samen kunnen we dan een traject uitwerken.

Klaar om opnieuw te verbinden met jezelf en jouw omgeving?

Laten we samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen